Žlutá Kráska

…….  s pampeliškou lze dělat zázraky.!

Žlutá kráska naší louky!  Nezvaný host anglických trávníků. Obyčejná- vzácná bylina lidových léčitelů.

Taraxacum_officinale_-_Köhler–s_Medizinal-Pflanzen-135Taraxacum_officinale_-_Köhler–s_Medizinal-Pflanzen-135Taraxacum_officinale_-_Köhler–s_Medizinal-Pflanzen-135

Ráda se s Vámi podělím o recepturu na snadnou, rychlou a účinnou očistu jater pradávných babek kořenářek.

Receptura :

Na čistém palouku najdi pampelišku – Vyjmi ji celou ze země – s kořeny, listy, stonky a květy. Rostlinku důsledně opláchni vodou. (především kořínky vydrbej kartáčkem)

Následně ji nakrájej na malé kousíčky a vlož do džbánku s vodou. Rostlinu zalitou vodou nech macerovat celou noc.

Ráno slij vodu přes sítko a začni popíjet.

IMG_0924  IMG_0925  IMG_0926  IMG_0928  IMG_0930  IMG_0933

Podle původní receptury by se tento detoxikační nálev měl připravit jednou týdně –  3x za sebou. Macerát může mít silné projímavé účinky, proto s tím raději počítejte. Uvolní Vaše játra a nabije krev potřebnými minerály. Já osobně jsem cítila i aktivaci očí a slinivky břišní. Vhodné aplikovat i po „léčbě“antibiotiky.

Pro pampeliščin úžasný vliv na trávení a játra, přidáváme její lístky do salátů, smoothies, zkrátka přikládáme na každý talíř.

 

 

:) Z mého depozitáře  :

Máte problém se zbavit nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :                            Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím (na cestě jsou e-booky  Očisty těla , Proč jíst superpotraviny…)

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

 

 

 

Napsat komentář