PF 2017 – Slunovrat a nové začátky

21.12.2016 – den, kdy mnozí z nás slavíme slavnost Slunovratu. Je to pradávná tradice našich předků, kteří byli mnohem více propojeni s cykly Matky Země. Já tento den slavím a připomínám si Ho právě pro to pradávné úzké propojení mezi člověkem a vesmírem.

Podle důvěryhodných astrologických zdrojů tento rok završujeme devítileté cykly. Možná, při pohledu do minulosti, vystopujete nějaký mechanismus, tendenci, systém či poměr, který se právě prezentoval v tomto devítiletém údobí a nějakým způsobem Vás předpřipravil pro tyto dnešní dny..

Před 9 lety, 21.12. jsem si přivezla svoji první potkaničku Albínku. Potkánky jsem chovala celkem 7 let.

4

 

Bylo to údobí, kdy jsem hodně cestovala. Bylo-je to aktivní údobí mé hlavní restaurátorské profese a také touhy najít ještě NĚCO,  co by těšilo moji kreativní duši.. Také jsem prošla určitým druhem pouště a následně postoupila na krásnou zelenou louku.. Toto 9 leté údobí nastavilo ve svém závěru i možnost nového směrování a možnost nově uchopit svou kreativitu a tím tak lépe a více souznít se svou dávnou touhou.

Je více než dobré udělat svou osobní velkou inventuru a vystoupit ze všech nefunkčních systémů (byť „pouze“ myšlenkových) tak, aby vám neblokovaly možnost nové cesty v novém roce 2017. Podle oněch astrologických principů lze v roce 2017 snadno nastartovat vše nové, pro co se rozhodnete. Ráda Vás, tímto článkem, v této akci podpořím! Pouštějte a Startujte 🙂

V průběhu posledních dvou let jsem vypozorovala postupný vznik jakési nové platformy, která se nyní plně zhmotňuje. Nejen, že jsem začala psát tento blog, napsala mé e-booky, dostala příslib tisku mé elektronické knihy- Jak se zbavit závislosti na sladkém- od nakladatelství Eminent, naplánovla jsem novou formaci mých budoucích výtvarných a restaurátorských webů- blogu a mé nové budoucí internetové galerie, také vytvořila sadu mých zamilovaných pastelů + mnoho dalšího. Zásadním faktem je, že se v roce 2017 stanu matkou malého prcka. 🙂 Mění se zcela vše!

Touto formou bych se zde s Vámi ráda podělila i o svůj záměr změny směru mého blogu. Z blogu, který jsem psala a dotýkal se témat jako strava, závislost, očista a kreativita, by se měl příštím rokem stát blog, který se bude zabývat výtvarným uměním, restaurováním uměleckých děl, případně architekturou, měl by se také zaměřit na on-line kurzy kresby a malby.

Tímto se všem, kteří tento můj blog navštěvujete a počítáte s tímto výživovým obsahem, omlouvám! Veškerý obsah tohoto výživového dosavadního blogu bude transportován na stránky www.jimvedome.cz Budu více než nadšená, pokud si oblíbíte i můj nový směr budoucího blogo-psaní s výtvarnou tématikou.

V tento významný den Slunovratu (kdy jsem také psala tento článek) se něco končí (černá barva) a něco nového se proto může začít (číše s ovocným nektarem).

IMG_0007

                                                              Do nového roku 2017 Vám přeji mnoho síly, odvahy a inspirace pro Vaše nové směry, vztahy, profese, cesty, myšlenky a pocity, které budou odrazem Vaší jedinečnosti a ÚCTY k sobě samým!

Veselé vánoce, s přátelským pozdravem Petra Šnokhausová

 

 

:) Z mého depozitáře  :

Máte problém zbavit se nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :

 Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím – e-booky zdarma :

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

+ Superpotraviny  Pro každodenní pevné zdraví!   (rozhovor s Ditou Křížkovou o superpotravinách)

 

 

Napsat komentář