Kreativita pro OBRAZ

Na fb otázku co se mi honí hlavou? – odpovídám 🙂 „Spolupráce s organizací OBRAZ – Obránci zvířat“.

Je to skvělé uskupení nadšených lidí, kteří soucítí s tvory zavřenými celý život v klecích a držených v brutálních podmínkách pro nejrůznější účely…. Právě pro ně jsem se rozhodla nakreslit tyto 4 kresby veselých tvorů, které mají našim nejmenším přinést hru a radost. Dospělým poukaz na to, že se mohou zapojit a minimálně dát svoji podporu pro velice potřebné akce, které tito dobrovolníci tvoří.

Na veselém PEXESU se budou podílet i další výtvarníci.

Pexeso1 Pexeso2 Pexeso3 Pexeso4

 

Staňte se i Vy podporovatelem této organizace a např. podepište petici – https://www.obrancizvirat.cz/

 

Kresba hravou kreativní formou má velký vliv na mozek- potažmo na psychiku! Zkuste si jen tak sednout a něco si načmárkat. (kresba dokáže  zbavit stresu a koncentrovat pozornost)

Pro případný dotaz – a co že to mám na sobě na hlavní stránce blogu- mohu s klidem odpovědět- je to skvělá napodobenina 🙂  (ráda ho nosím a rozpoutávám diskuse na toto téma )

 

:) Z mého depozitáře  :

Máte problém se zbavit nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :                            Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím (na cestě jsou e-booky  Očisty těla , Proč jíst superpotraviny…)

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

Napsat komentář