Pocity jsou zprávou o stavu naší životní energie

V tento čas mého rychle dozrávajícího těhotenství, jsem si dala schůzku s paní Mílou Rejlkovou. S paní Mílou jsem se v minulosti setkala již několikrát a vždy bylo pro mě naše společné setkání velkým informačním přínosem v oblastech zacházení se svou vlastní vnitřní energií a nastavením.

A kdo je vlastně Míla Rejlková? – možná ji již dávno znáte.    www.milarejlkova.cz   – Svět za zrcadlem.

Paní Míla pracuje s pocity a provádí své klienty specifickými meditacemi, které mohou být velkou pomocí při zvládání různých problémů a překážek životní cesty. Paní Míla používá velice specifickou a trefnou terminologii, která pomůže získat širší vhled.

Tak například : “ Co všechno víte o své Váze? “  🙂   O té fyzické toho možná víte mnoho, ale co o té jemnohmotnější??  Můžeme ji také definovat jako Váš osobní Význam a Důležitost. Je to nedílná součást Vás samých a je také součástí Vašeho psychického a pocitového středu. Zdravý jedinec zachovává zcela intuitivně svou Váhu uvnitř své bytosti.

V psychickém slova smyslu je Váha stav, který tvoří jakýsi opěrný bod každého z nás. Vychází z ní naše schopnost postarat se sami o sebe ve smyslu fyzickém i energetickém. Z Váhy v sobě nám proudí jak životní energie, tak jsme díky ní schopní se rozhodovat sami za sebe.

Co se stane, když tento fenomén velice jemné, ale zásadní psychické a pocitové energie „odevzdáte“ druhým lidem, událostem, kterými procházíte a situacím Vašeho života? Když přikládáte Váhu nikoli sobě, ale druhým? Pak následně na tato všechna místa a k všem těmto lidem se také stěhuje i část Vaší životní energie.! Vaše těžiště se vychýlí a Vy se najednou cítíte nanic, prožíváte bouře či máte zdravotní komplikace…………………. Vaše vlastní energie Vám jaksi přestala plně sloužit a Vy se stáváte energetickým vazalem Vašeho okolí.Svou vlastní energií vyživujete druhé, a navíc nad svým životem ztrácíte rozhodovací pravomoc!

Paní Míla Rejlková vytvořila jakýsi manuál toho, jak efektivně zacházet se svou vlastní životní energií. (= tak jsem si to pro sebe definovala já) Vše samozřejmě vyžaduje odvahu se bez odporu a opravdově podívat do centra své osobnosti a otevřít se novému pohledu na své situace a lidi kolem. Pokud se Vám podaří toto, pak jako další výzvou je tréning a odhodlání se naučit „možná“ „něčemu zcela novému“.

 

🙂 🙂 🙂

3.4. se mi narodil můj malý krásný Radovan

maličký

 

:)Z mého depozitáře  :

Máte problém zbavit se nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :

 Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím – e-booky zdarma :

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

+ Superpotraviny  Pro každodenní pevné zdraví!   (rozhovor s Ditou Křížkovou o superpotravinách)

 

 

Napsat komentář