SUPERPOTRAVINY a můj nový e-book

Řekla jsem si : “ Je na čase vzdát HOLD vzácným darům naší Země!“ 🙂

A nyní vypouštím do světa svůj nový E-book o Superpotravuinách. Těší mě, že se mohu spolupodílet na šíření této dobré zvěsti. Zvěsti, že i přes veškeré negativní úkazy o znečištění naší planety, zde máme skvělé čisté potraviny- poklady. Potraviny -POKLADY – PODPOROVATELE ZDRAVÍ!

Když jsem začala otevírat toto téma, zjistila jsem, že je jich velmi mnoho. Některé jsem neznala ještě zcela osobně. Superpotravin, nebo-li potravin, které mají vysokou nutriční hodnotu, je opravdu velké množství. Mým cílem nakonec nebylo popsat všechny superpotraviny, které můžeme na Zemi najít. Mým cílem bylo popsat superpotraviny, které lze snadno získat a aplikovat do svého jídelníčku uspěchaného člověka současné doby.

Pro dokonalejší a důslednější podobu mého e-booku o Superpotravinách nebo-li (pro mě) NAD-potravinách 🙂 , jsem přizvala mojí kamarádku Ditu Křížkovou. Dita vlastní svůj úžasný e-shop – www.rawsuperfood.cz , kde je možné některé ze superpotravin získat.

Natočily jsme společně krátké video-povídání o superpotravinách. Dita s Nimi nejen obchoduje, ale jsou pro ni každodenním chlebem.

Dita2 Dita pro mě přináší přímý důkaz o nezastupitelnosti Superpotravin v našem životě- v našem stravování.

Proto Vás zvu , podívejte se superpotravinám na zoubek! 🙂      ::: ZDE ::: 

 

:) Z mého depozitáře  :

Máte problém se zbavit nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :                            Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím (na cestě je e-book o  očistných praktikách těla )

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

 

 

 

Napsat komentář