Strejčkovi a cesta partnerské individuace

Co víc si „člověk“ může přát, než úžasný partnerský život! Zdá se, že nám to z mnoha ohledů moc nejde… Vztahy s těmi nejbližšími jsou občas ukázkovým bitevním polem…….

Ráda bych Vám ukázala zajímavou cestu, která může opět vyústit ve skvělé partnerské soužití. Velkým pomocníkem je zde vzájemné oddělování se, převzetí zodpovědnosti a obapolná upřímná snaha svůj stav řešit! Možná vyvstane otázka : „Jak je možné najít společné řešení za pomoci vzájemného oddělení se??“

Soukromě jsem tuto cestu nazvala – CESTA PARTNERSKÉ INDIVIDUACE.

Nechte se překvapit a určitě shlédněte video, které jsme natočili s Milanem Strejčkem. Milan podává svou výpověď o dynamickém a nelehkém procesu, který zažívá jeho partnerský život. Společně se svou manželkou Kájou žijí živou kreativní dohodu. Mění tak postupně své přístupy k sobě samým a sobě navzájem.

Velice si vážím toho, že Milan (a samozřejmě i Kája) se takto otevřel před kamerou a vyprávěl.

Tento náš rozhovor jsem zařadila do sekce KREATIVITA. Jen zdánlivě není sourodý s nastavením mého blogu. 🙂 V našem vido-rozhovoru Milan  předkládá mnoho inspirativních impulzů samotného tvoření a uvědomování se.

                                                    ==  VIDEO SHLÉDNĚTE ZDE == 

                                         Milan2 

 🙂 Z mého depozitáře  :

Máte problém se zbavit nezdravého sladkého mlsání? Chtěli byste prožívat svobodu a potěšení ze svých sladkostí?  – zde je můj typ :                            Jak se zbavit závislosti na sladkém

Má práce, kterou neustále rozvíjím (na cestě jsou e-booky  Očisty těla , Proč jíst superpotraviny…)

+   3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví (zde najdete rozhovor s MUDr. Erbenem na téma homocystein)

Napsat komentář