Homocystein s MUDr. Karlem Erbenem

Před třemi léty jsem poznala svůj homocystein. 🙂 Do té doby jsem byla homocytseinem „zcela“ nepolíbená.

Díky přednášce MUDr. Karla Erbena mi „docvaklo“ spoustu mini důležitých věcí, které se týkaly mého zdraví a takové mé osobní zdravotní slepé uličky..

Nechala jsem si změřit hodnotu svého homocysteinu a byla jsem v šoku, jak „vysoko jsem stoupla“… Vše jsem tehdy konzultovala s doktorem Erbenem a byla velice vděčná, za Jeho vytrvalost (přes všechny bludné balvany Sisyfovců 🙂 ) šířit tuto „novinku“ iniciativně mezi lidi.

Přednáška  doktora Erbena mi zkompletovala pohled na mé zdraví, prevenci a dnešní dobu. Vnímám snižování homocysteinové veličiny, jako velice zásadní tah na branku v jakémkoli pokusu se uzdravit, podpořit zdravotní prevenci a cítit se dobře.

Z tohoto důvodu jsem v průběhu listopadu 2015 požádala MUDr.Karla Erbena o krátký video-hovor, který jsem následně umístnila do svého e-booku zdrama- 3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví. Zde naši rozmluvu s MUDr.Karlem Erbenem můžete najít jako bonusovou závěrečnou část mé knihy.

Děkuji pane doktore !

Bez názvu2

 

 

Můj e-book s povídáním MUDr. Karla Erbena-  3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví

Jsem také autorkou placeného e-booku Jak se zbavit závislosti na sladkém – komplexní přehled

Napsat komentář