Tělo, prevence a dnešní doba!

Tělo, prevence, dnešní doba?

Těmito slovy je protkaný můj e-book – , který jsem psala v touze poukázat na dnešní dobu jako na „specificky výjimečnou“.

Ano, každá doba je výjimečná.

Ta naše je výjimečná pro pouhý fakt, že zde žijeme právě my.  🙂

1     2-2       3

Dost srandy.

Nemocných s tzv. civilizačně –degenerativním onemocněním stále přibývá. Na druhé straně ubývá některých živočichů- zvířat, tzv. ohrožené druhy….

Žijeme v naprosté materiální hojnosti s možností zásahu kvalifikované lékařské péče. Máme k dispozici naprosto vše, co bylo snem ještě před 30 lety. Zvykli jsme si na tento luxus a luxusem ho již nenazýváme. Zdá se, že ani tyto zlaté hřivny nepřinášejí komplexní uspokojení……  Chceme více! Chceme naprosto vše! Chceme, aby se nám zcela podrobil řád naší planety Země ne-li vesmíru.

Společně s Některými, vnímám takovéto jednání za začátek (nyní možná již střed) slepé uličky.

Máte děti? Pokud ano, kladete si otázku- kam vede jejich cesta? Co budou nuceni za dalších 20 let řešit?- možná to budou velice zásadní témata, nad kterými se současná doba ještě nedokáže kolektivně zamyslet…

K mé přirozenosti patří promýšlení Celku a „hledání kořene“. (již jako dítě jsem měla tyto potřeby) Do oblasti promýšlení Celku samozřejmě patří Prevence, tak jak jsem ji popsala v mém e-booku  – 3 důvody proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví. V dalších knihách, které zamýšlím, chci tímto tématem pokračovat a větvit ho možná do nekonečna- pro sebe a pro vás čtenáře. 🙂

Přináší mi to radost a ráda ji generuji dál.  🙂 (i když jsou v e-booku popsána témata neveselého charakteru..)

E-book 3 důvody, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví najdete   :::ZDE:::

V mém e-booku také najdete exkluzivní rozhovor s MUDr. Karlem Erbenem na téma prevence, homocystein a dnešní doba.

Bez názvu2

 

Jsem také autorkou e-booku, který se týká závislosti- závislosti na sladkém. I toto téma bych dokázala zařadit do kolonky- zanedbání prevence v souvislostech dnešní doby. Mám pocit, že díky současné, neřešené, nebezpečné, cukrové expanzi čeká na budoucího člověka „cukrová mutace“.

  Jak se zbavit závislosti na sladkém – komplexní přehled + akční kroky, které vedou k proměně.

face- konec

Napsat komentář