Proč jsem se rozhodla psát blog

Cílem mého blogo-psaní je touha zveřejnit všechny mé dosavadní poznatky o širokospektrém tématu – závislost, strava, očista a kreativita..

Ráda bych touto formou přispěla k většímu uvědomění, co je to závislost. Co je to kvalitní strava v parametrech dnešní doby. Jaké jsou možnosti čištění těla i mysli. Co je to osobitá kreativita. Co je to závislost, která se váže k jídlu. (např. zde v mém e-booku- Jak se zbavit závislosti na sladkém) Jak nás tato specifická závislost ovlivňuje a co si jejím prostřednictvím nahrazujeme. – Je totiž velice rozšířená…..

Dokázala bych naši společnost označit, jako společnost „závisláků“. Pokud nejsme závislí na stravě, tak se nabízí spousta jiných stimulů, na kterých si současný člověk ujíždí.

Myslím si, že opravdu svobodných lidí- psychicky- emocionálně + mentálně a následně i fyzicky, je v naší společnosti velmi málo. Je ale skvělé,  alespoň trochu, se k tomuto fenoménu relativní svobody přiblížit a uchopit ho. K dispozici máme naši každodenní životně-rutinní praxi. 🙂                       (k fenoménu svobody řadím žitou a živou Prevenci, tak jak byla popsaná v mém e-booku – ::: ZDE::: )

V mém záměru je točit rozhovory se zajímavými osobnostmi i s „lidmi z ulice“ a prozkoumat jejich myšlenkový terén. Budu ráda za vaše postřehy a sdílení.  🙂

Napsat komentář