+    Superpotraviny    +

Pro každodenní pevné zdraví !

Najdete zde video-rozhovor s Ditou Křížkovou na téma Superpotraviny a vstup do internetového obchůdku Dity Křížkové, kde si je můžete snadno zakoupit.

Tento e-book Vám nabízí úžasný svět superpotraviny.  

Seznamte se s nimi a začněte je používat! Zařaďte je do svého jídelníčku a vnímejte jejich úžasnou léčivou a vyživující potenci.

Co je to superpotravina?

Super-potravina je potravina, která má výjimečné množství všech důležitých výživových látek. Tyto pomáhají budovat, vyživovat a očišťovat lidské tělo.

Mohli bychom je popsat jako takové výživné bombičky nebo přirozené léčivo.

V jednom plodu či kusu této potraviny se lidskému tělu dostane velká dávka vitamínů, minerálů, kvalitních tuků ad. Tuto dávku hodnotné výživy by člověk z běžně-konzumované stravy skládal velmi dlouho a velmi náročně. (pokud by ji vůbec složil? 🙂 )

Pozvala jsem Ditu Křížkovou, aby nám řekla o svém přístupu k těmto darům přírody, které ona sama užívá každý den.

Naleznete zde také seznam zásadních superpotravin. !

 V mé knize o Superpotravinách naleznete video-rozhovor s Ditou Křížkovou.
 

Díky zeleným potravinám - superpotravinám se cítím silnější, mentálně svěžejší a méně unavená. Fandím tomuto e-booku!

Ing. Hana Hrbáčková

Ing. Hana Hrbáčková

referentka Krajského úřadu Jihočeského kraje

Děkuji Petře i Ditě za rozšířený pohled na téma superpotravin. Objevil jsem zde několik novinek, které rád zařadím do svého jídelníčku.

Ing. Marian Niemiec

Ing. Marian Niemiec

obchodník

Je dobré, když jsou dostupné takovéto informace o potravinách, jejich výživové hodnoty a účinky. Každý člověk se potom sám vlastními pocity a rozumem může rozhodnout, jakou potravinu si zvolit nejen podle účinku, ale i podle dostupnosti. Díky za možnost seznámit se tímto způsobem s takovými informacemi a určitě něco z toho vyzkouším - jako první začnu hned o víkendu s pampeliškou.

Ing. Karel Píša

Ing. Karel Píša

ekonom