3 DŮVODY, proč se v dnešní době zaměřit na tělo a prevenci, která vede ke zdraví 

+

bonusový video-rozhovor s MUDr. Karlem Erbenem na téma prevence, homocystein a dnešní doba

Myslím si, že nad otázkou těla a jeho zdraví je dobré se hluboce zamyslet. Dále pak vytvořit potřebné akce v podobě přirozené zdravotní prevence a patřičných očist, které by vedly k jeho trvalému prospěchu.

Proto i v tomto e-booku najdete nástin 3 hlavních důvodů PROČ. ? Ráda bych Vás aktivovala k potřebě převzít plnou zodpovědnost za své zdraví a aktivně jednat!

Chtěla bych říci, že důvodů je samozřejmě mnohem více! Rozebírám zde TY základní, které jsou nejvíce hmatatelné a sužují lidské tělo v souvislostech dnešní rychlé doby s nastavením odvádět pozornost k nesmyslům.

V mém úmyslu bylo se v dalších knihách hlouběji zabývat komplexem zvaný Přirozená prevence pro zdraví těla.

Jsem velice specifickým pozorovatelem dnešní doby.

Jsem pozorovatelem, který se v mnoha ohledech naučil stát mimo většinové proudy – a to díky své komplikované minulosti a neztraceným očím malého otevřeného dítěte.

 Bonus pro vás!Součástí tohoto e-booku je také vidoe- rozhovor S MUDr. Karlem Erbenem na téma prevence, homocystein a dnešní doba.

Na stránkách této e-knihy jsem našla jednoduchou analýzu souvislostí,ve kterých žiji. Díky Petro, že se snažíš o tento druh osvěty. Velice se mi líbí Vnitřní úsměv, který tady popisuješ - začala jsem ho také praktikovat. 🙂

Eva Šnokhausová

Eva Šnokhausová

ekonomická pracovnice

Petro, díky za Tvůj e-book. Můžeme brát automaticky tělo jako bezednou studnu energie, stejně tak okolí, přírodu, vodu, vzduch, zvířata …, že jsou tu stvořeny jen pro nás. A být tu krátce, unavení, nemocní. Anebo, jak říkáš- „žít vědomě“, krásně si to užít a neškodit.

Ing. Marian Niemiec

Ing. Marian Niemiec

obchodník

Líbí se mi, že to celé vychází primárně z osobní zkušenosti. Tím to má z mého laického pohledu mnohem větší hodnotu.

Mgr. Michal Hánl

Mgr. Michal Hánl

tenisový trenér